Ferge Attila vagyok, Gyűjtő.

Az antik tárgyak varázsával nagyapám révén és örökségén, fiatalon ismerkedtem meg és több mint 20 éve napi szinten foglalkozok szakmai elhivatottsággal a régi tárgyakkal, hagyatékokkal.

Gyűjtő szemmel tekintek a régiségekre

A tárgyak történelmi múltjának ápolása, valamint állagmegőrzésük az elsődleges célom.
Hagyaték felvásárlással és lomtalanítással a Gyűjtő hobbim kapcsán, örökösök  általi megkeresések miatt kezdtem el foglalkozni.

Várom megkeresését

Amennyiben rendelkezik képpel, fotóval,
IDE KATTINTVA
felcsatolhatja azt nekem.

Ez nagyban segíti komunikációs előre lépésünket.

Lomtalanítás érzelmi vonatkozásai az Örökös tekintetében

Az elmúlt húsz évben szerzett tapasztalatom alapján ma már profi szinten, méltó tisztelettel rendszerezem az örökhagyó dolgait – segítve ezzel az adott nehéz érzelmi helyzetben az örökösöket.
Rendszerezem a lakásban hagyott illetve fel nem lelt iratokat pl. anyakönyvi kivonat, számla, végrendelet, fényképek stb. -mivel tapasztalatból  tudom hogy ugyan erre még szükség lehet, de sok örökös nem áll készen a lelki-fizikai feladatra, hogy mindent -egy élet munkáját, emlékeit- átnézze, „átélje”,  átrendezze: széttúrja.  Érzelmi vonzatán kívül az örökös esetleg távollét vagy külföldi munka miatt nem tudja megtenni ezt a rendszerezést, vagy sürgeti valamilyen okbol az idő.

éves tapasztalat

speciális gyűjtemény

Teljes ingatlan

Ingatlan felvásárlással

Több száz ingatlant pakoltam már üresre. Gyűjtő hobbim kapcsán, a régiség vételeim során merült fel ez az igény a teljeskörű lomtalanítási szolgáltatások elvégzésére, mivel megbízható vagyok és nem utulsó sorban fizetőképes is: Hagyatékot akár ingatlanával együtt is megvásárolom -megkönnyítve ezzel a hagyaték értékké tételét.
Rendelkezem megfelelő logisztikai eszközparkkal amivel le tudom bonyolítani precízen tisztán, csendben a lakás kiürítését, lomtalanítását. Az elmúlt évek alatt a szakmám, feladataim ellátása során rengeteg ismeretségre tettem szert: külföldről és vidékről is sokan keresnek, nem csak hagyaték felvásárlás, hanem komoly gyűjtemény vagy egy-egy érdekes régiség érdekében is.
Aki ismer tudja én bármikor bárhová elmegyek , mindenféle antik tárgy érdekel.
Szőnyegtől  a csillárig mindent megveszek.
Ne habozzon felvívni ha komoly gyűjteményt vagy akár elhanyagolt ingatlant szeretne mutatni, kiüríttetni, lomtalaníttatni. Maximális diszkréciómra mindenkor számíthat!

Kiemelten magas áron keresek

Eredeti festményeket, porcelánokat, antik üvegeket, néprajzi-, és katonai használati tárgyakat, fotókat, iratokat. Címeres nagy-magyarországot ábrázoló „NEM NEM SOHA” feliratos emlékeket, órákat stb.

Várom megkeresését

Amennyiben rendelkezik képpel, fotóval,
IDE KATTINTVA
felcsatolhatja azt nekem.

Ez nagyban segíti komunikációs előre lépésünket.

Hívjon bármikor!

Kérdése van? Vegye fel velem a kapcsolatot!

Telefonszám:

+36 (20) 3-260-290

    Telephelyünk címe

    Az egész országban házhoz megyünk !

    Házhoz megyünk

    Cím- és időpont egyeztetéssel